Tagrenovering  
 

Få et tilbud på dit tag fra en professionel tagdækker

På Andrikoel, har vi samlet en liste over de bedste tagdækkere i Danmark på étt sted. Med vores hjemmeside, vil du kunne finde en til at give dig et tilbud på et tag, diskutere de forskellige aspekter af tagdækning, og hyre en til at gøre jobbet.

slidt tag
Hvis du har planer om at renovere dit hus og installere et nyt tag, skal du sikre dig, at du hyrer en person, der kan få arbejdet gjort ordentligt og samtidig sikre en ordentlig service. Her kan Andrikoel være til stor hjælp.
Med vores lister over tag mestre, vil du være i stand til at finde nogen, der ved, hvad de gør, uanset om du er på Fyn, i Jylland eller på Sjælland. Du vil være i stand til at få det bedste tilbud på dit tag indenfor meget kort tid efter at du har kontaktet en af de specialisterne på vores hjemmeside. Udover dette, tilbyder vi alle former for taglignings råd, så du kan træffe den rigtige beslutning om, hvordan du konstruerer taget på dit hjem.

Få et tilbud på et tag og bliv glædeligt overrasket


Når du vælger en af de tagdækkere på vores hjemmeside, vil du vælge en person, der har indgående kendskab til tag og stor erfaring. For at højne kvaliteten har Andrikoel sørget for kun at inkludere de bedste tag specialister i vores bibliotekerr, så du får fuld tilfredshed på alle punkter, fra når du modtager et tilbud på dit tag til den dag arbejdet er endeligt afsluttet. Så hvad gør vi for at sikre, at alle bygherrer på vores hjemmeside er virkelige professionelle?

grå tag plader

For det første har vi gjort det obligatorisk for alle virksomheder at have et certifikat fra Tag Universitet, en af de bedste danske tagdækning uddannelser. For det andet får vi hjælp af Smiley-ordningen, der er et kunde anmeldelse system, der giver dig mulighed for at vurdere hvor godt en bestemt tagdækker gør deres job, inden du ber om et tilbud på et nyt tag.

Andre Andrikoel tagdæknings services


Ud over at have det bedste kvalitet tagdæknings arkiv i Danmark, har vi også oprettet udstillingscentre som du kan besøge, så du kan afprøve forskellige materialer og se hvilket design der vil passe dit tilbud på et ny tag. Det er trods alt nemmere rent faktisk at se og mærke et nyt produkt, før du vælger at købe det. Derudover vil du på vores hjemmeside, kunne finde oplysninger om ting som sol-paneler og forskellige typer tagsten, som du måske vil overveje, før du kontakter en kvalitets bygherre via vores hjemmeside for at få det endelige tilbud på dit tag.