Tagrenovering  
 

Søg efter eksperter til at hjælpe med udskiftning af dit tag

Hvis dit tag har behov for en omfattende renovering, og du er på udkig efter nogen til at hjælpe med lægning af et nyt, så du behøver ikke lede længere end de tagdækkere og forhandlere der er på Andrikoel. Hos os vil du finde en, der udskifter dit tag

Når du planligger udskiftning af tag, vil det tage mere end blot at lægge nye tegl på og kassering af de gamle. Et tag har flere komponenter, som skal testes for at se, om de stadig er i god stand eller ej. Når en af de kvalificerede tagdækkere fra Andrikoel undersøger et ny tag for dig, er de først nødt til at sørge for, at et eventuel fremtidig byggeri passer ind i din kommunes juridiske krav.

Få udskiftet dit tag

Byggeregler er meget vigtigt at følge for at sikre, at du ikke skal ændre dit tag på et senere tidspunkt. Efter dette, vil din tagdækker planlægge opførelsen af de forskellige tag dele af de bedste kvalitets materialer ved hjælp af de nyeste teknikker.

Når det er tid for udskiftning af dit tag, kan vi hjælpe


Alle de bygherrer, der er anført på vores hjemmeside skal være behørigt kvalificeret for at indgå i vores bibliotek. Du kan også trække på hjælp fra Smiley-ordningen, der sikrer, at du kan se, hvilke tagdækkere der har den bedste kundeservice. Andrikoel gør det nemt for dig at leje en bygherre med den rette erfaring, de er samtidig også meget vidende og høflige. Det er meget enkelt at gøre. Du skal bare vælge en af de dygtige tag fagfolk, der er opført på vores hjemmeside, og de vil være i stand til at give dig et tilbud på jobbet, der omfatter udgifter til materialer, levering, og diverse gebyrer. Derefter vil de begynde at udskifte dit tag på den bedst mulige måde, således at det endelige produkt vil være mere end tilfredsstillende.

 

 

Professionelt udseende tag - designet som du ønsker


Vælg alle aspekter af dit tag og lade eksperterne i Andrikoel bibliotek gøre arbejdet rigtigt for dig. Uanset om du vil installere skifer eller glaserede tegl, vil de være i stand til at at udskifte dit tag, så det vil holde i lang tid ud i fremtiden. Du kan også diskutere, hvilke typer af isolering der er de bedste for dit område med den valgte bygherre. Derudover kan tagdækkere der er opført på vores hjemmeside også installere solpaneler, når de foretager udskiftning af dit tag. Solpaneler er en fantastisk måde at spare på elregningen, da de kan skære ned på omkring 75% af den strøm der. Så ikke blot vil dit tag se godt ud og være meget....... holdbare de kan endda være i stand til at hjælpe dig med at spare på dine regninger. Alt dette er muligt pga. af kvaliteten af de tagdækkere der er opført på vores hjemmeside.

 

Renover din gamle skorsten

Professionel Skorstens Renovering og Opsætning

Hvis du som mange andre har en gammel, beskidt og brokken skorsten kan det måske være tid til at udskifte eller renovere den. Ved hjælp af produkterne fra Schiedel Skorstene kan du nu renovere din skorsten med et keramik eller pimpstensrør der nedsænkes i den gamle skorsten. Dette er en let løsning der kan forlænge livet af din gamle skorsten i mange år.